Nardi

КОМПАНИJАТА

Создадена во 1958 г., NARDI ELETTRODOMESTICI SpA е една од водечките фирми за производтство на електроапарати за домаќинство.

Во своето современо развивање ги надмина италијанските граници. Компанијата поседува три заводи во Италија, по еден во Португалија и Полска.

Многу години наназад производите на NARDI се синоним на иноваторство и издржливост. Денес компанијата предлага близу 300 различни модели во нејзината продажна гама, и произведува повеќе од 700 000 електроапарати годишно.

 

МАРКАТА

Производите од марката NARDI се соединуваат хармонично, како со ентериерот на луксузното градско живеалиште, така и со опкружувањето на семејна вила во природа. Марката одамна е преорентирана во знакот на модерен и безвременски дизајн, и квалитет со полавековна традиција.

Големиот успех на NARDI се должи како на широката гама на апарати за вградување и слободностоечки апарати кои што ги предлага компанијата, така и на уникатните естетски линии и решенија кои се во состојба да формираат кујнски простор на исклучително практичен и корисен начин.

 

КВАЛИТЕТ

Силната специјализација и долгогодишните наоди стојат во основата на непрекинатиот стремеж на NARDI кон усовршување на производите, во согласност со нај строгите стандарди за контрола на квалитетот и безбедноста во работата.

Целата производна гама на NARDI е со сертификат за стандарт ISO. Сите производи на компанијата кои се предлагаат во Македонија се со тригодишна полна гаранција.